Get Connected in Krachtstation

10/05/2019

Economic Board Utrecht nodigt u mede namens Health Hub Utrecht van harte uit voor de Get Connected Health Hub Utrecht op 10 mei aanstaande bij het Krachtstation in Kanaleneiland Utrecht.

Health Hub Utrecht vormt de paraplu voor alle partijen die zich aangesloten hebben bij het streven naar positieve gezondheid. Met als doel: Gelukkig en gezond leven moet in 2030 bereikbaar zijn voor iedereen. Zo'n veertig partijen werken samen aan de drie pijlers: wijkgerichte preventie, digitale transformatie en aantrekkelijke arbeidsmarkt.

De partners binnen Health Hub Utrecht bieden een gevarieerd aanbod van ondersteuning om veelbelovende initiatieven te helpen (ontwikkel-)kansen te benutten. Deze Get Connected staat in het teken van initiatieven en organisaties die oplossingen ontwikkelen en op de markt willen brengen binnen één van de drie Health Hub Utrecht-pijlers.

Welke blokkades komen deze startende bedrijven en/of initiatieven tegen in hun groeiproces? En wat zijn de geleerde lessen van andere (succesvolle) organisaties? Hoe kunnen startups geholpen worden de kansen te benutten? Maak kennis met de Health Hub Utrecht partners.

De Get Connected op 10 mei bestaat uit drie parallelle werksessies, gebaseerd op de Health Hub-pijlers en eindigt met een kort plenair programma, gevolgd door volop ruimte om te netwerken en het Health Hub Utrecht netwerk te ontmoeten. De sessies worden begeleid door Health Hub-partners Thinc, Ucreate en Uzelf.

14.30u ontvangst
15.00u start sessies
1. Wijkgerichte preventie
2. Digitale transformatie
3. Aantrekkelijke arbeidskracht
16.30u plenaire afronding
17.00u netwerken

Klik op deze link om aan te melden

Kennisnetwerk

De leden van SAMEN030 vormen met elkaar een dynamisch kennisnetwerk. Binnen dat netwerk worden uitgewisseld:

- ideeën voor pilots en initiatieven
- projectplannen voor bewonersdiensten
- statuten voor buurt- en wijkcoöperaties
- subsidie- en investeringsmogelijkheden 

Klik hier voor beeldmateriaal en documenten.

SAMEN030 is de stadscoöperatie van Utrechtse Buurtbewoner-, Buurtondernemer-
en Buurt-Organisaties (BBBO's) en andere
bewonersinitiatieven die zich inzetten voor een gezonde en actieve stad
zonder tweedeling. Klik hier voor een overzicht van onze leden.

Deel deze pagina via: